Het is nog steeds twijfelachtig of restaurants in Bangkok binnenkort alcohol mogen schenken

~NIEUWE RONDES, NIEUWE KANSEN~
(Volgende keer zijn er weer nieuwe kansen)

THAILAND:- De horeca mag de verkoop van alcohol hervatten als het ministerie van Volksgezondheid het voorstel ter overweging aan het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) voorlegt, zo maakte generaal Nattapon Nakpanich, hoofd van de Nationale Veiligheidsraad, gisteren bekend.

De generaal reageerde op een vraag of restaurants in Bangkok de volledige service – inclusief alcoholische dranken – konden hervatten nadat de Bangkok Metropolitan Administration vanaf maandag de beperkingen op vijf soorten activiteiten had versoepeld.

De vijf soorten bedrijven die heropend werden, waren musea, tattooshops en nagelsalons, schoonheidsklinieken, spa’s en massagewinkels (alleen voor voetmassage), openbare parken en botanische tuinen of bloementuinen.

Generaal Nattapon zei dat de CCSA zal overwegen om restaurants opnieuw op te starten als het ministerie van Volksgezondheid dit op de agenda van de vergadering zet.

Hij vertelde te verwachten dat het ministerie vrijdag met enkele voorstellen zou komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Somchai Poomlard
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron:  Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!