Het is een wonder!  86-jarige Thaise opa brengt een kille nacht in een modderbad in de Isaan door, maar overleeft!

UDON THANI:- Sanook Nieuws rapporteerde dit voorval vanuit het dorp Ban Ton Noi in het subdistrict Na Kha van Udon Thani, waar een oude bejaarde man een kille nacht in de modder doorbracht na flauw gevallen te zijn. Zijn familieleden hadden contact opgenomen met de Phu Yai Ban voor hulp nadat Khamjan of Ta Jan vermist was geraakt.

Afgelopen dinsdag was hij gras gaan maaien, maar woensdagochtend was hij nog steeds niet thuis. De hele ochtend werd er gezocht uit angst dat hij misschien door een wild dier was aangevallen en voor dood was achtergelaten.

 Het was een koude nacht met temperaturen van 18° Celsius.

Terwijl de zoekteams zich klaarmaakten om te lunchen, riep iemand dat ze de oude man onder de modder in een modderpoel hadden gevonden, gelukkig leefde hij nog.

Reddingsdiensten maakten hem schoon en gaven hem warme kleren om te dragen voordat ze hem voor controle naar het UdonThani medisch centrum brachten. Hij had vernauwde bloedvaten in de hersenen en viel flauw in de modder.

Zijn dochter Buajan zei dat haar vader drie keer getrouwd was en ver in de 80 jaar moest zijn, en zou nog steeds actief zijn om de kost te verdienen door gras en hooi te maaien en te verkopen. Hij wordt vaak op zijn fiets in de omgeving gezien.

De familie is van plan om wat voorzichtiger te zijn met de oude man na dit incident dat plaatsvond op 500 meter van een hut in zijn veld, 4 kilometer van het dorp.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: SanookNews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!