Het is een “leuk” tijdverdrijf voor kinderen, die gevaccineerd moeten worden 

THAILAND:- In het land van de glimlach, heb er De verpleegkundigen hun witte uniform aan de kapstok gehangen, om als cartoon figuur tevoorschijn te komen om een ​​vrolijke sfeer te creëren voor kinderen naar het vaccinatiecentrum Wat Bang Phli Yai Klang in de provincie Samut Prakan kwamen om gevaccineerd te worden.

Ongeveer 500 kinderen met aangeboren ziekten, obesitas, astma en studenten van 5 tot 11 jaar kregen het Pfizer-vaccin met het oranje dopje (speciale dosis) toegediend.  Ze kregen ook een cadeautje na de inenting.

Deze speciale inentingen waren een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid om de angst van de kinderen voor spuiten te verminderen.  Ook de tempelabt kwam de kinderen en het medisch personeel opvrolijken, maar of de tempel abt daarin slaagde, was bij het vertalen van dit stukje niet bekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!