De nieuw elitekaart geeft de houders recht op 

BANGKOK:- Het orgaan achter de “Elite Card” heeft een nieuwe kaart gelanceerd die erop gericht is buitenlanders aan te trekken om 30 miljoen baht te investeren in ruil voor een werkvergunning.

Thailand Privilege Card Co Ltd, die Elite Card exploiteert, lanceerde het Flexible Plus-programma om gekwalificeerde buitenlanders met een hoge koopkracht aan te trekken om in Thailand te investeren, om zo de cashflow te stimuleren en de Thaise economie te helpen herstellen van de impact van Covid19 pandemie 

Khu. Yuthasak Supasorn, gouverneur van de toeristische autoriteit van Thailand, zei gisteren dat het voorstel op 19 oktober 2021 door het kabinet was goedgekeurd.

Het Flexible Plus-programma stelt voorwaarden aan de belegger en geeft de kaarthouders het recht om in Thailand te werken.

Buitenlandse investeerders die kunnen deelnemen aan het Flexible Plus-programma zijn onder andere Thailand Elite Card-leden met een kaartgeldigheid van 10 jaar of meer, terwijl bestaande ledenkaarten, waaronder Elite Ultimate Privilege, Elite Superiority Extension en Elite Privilege Access, een minimumduur van vijf jaar moeten hebben, de kaarthouders moeten binnen een jaar ten minste $ 1 miljoen (32 miljoen baht) hebben geïnvesteerd.

De doelgroepen van het project zijn onder andere China, Japan, Groot-Brittannië, Hong Kong, Rusland, Frankrijk, de VS en Singapore.

Momenteel zijn meer dan 16.000 mensen lid van de Thailand Privilege Card.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

3 gedachten aan “De nieuw elitekaart geeft de houders recht op ”

  1. deze mogelijkheid, 32mio baht investeren en werkpermit mogelijk is vrij recent door betreffende thaise comite goedgekeurd. Staat helemaal los van de elitecard. Nu heeft elitecard haar programma hiermee uithebreid. Is dus niet uniek. Kun je zondere elitecard ook verkrijgen

  2. WIE WEET HET NOG!!!!!
    De financiële crisis in Thailand was een ‘falen van de particuliere sector’, die zich deels uitte in toenemende problemen met de lopende rekening, maar vooral in onzorgvuldige kredietverlening/leningen en de opeenstapeling van niet-renderende leningen in de financiële sector. In een periode waarin de reële economie tekenen van verzwakking vertoonde met een trage export en een toename van het tekort op de lopende rekening, stroomde ‘hot money’ binnen en dekte het tekort, maar leidde ook tot onzorgvuldige investeringen. Financiële liberalisering in een ongecontroleerde financiële sector leidde tot misallocatie en mismatching. Politieke instabiliteit, besluiteloosheid en wanbeheer op politiek en bestuurlijk niveau droegen ook bij aan de financiële ineenstorting in Thailand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!