Het in Thailand gelegen Phuket opent vijf vaccinatiecentra

~ER GEEN GRAS OVERLATEN GROEIEN~
(Onmiddelijk profiteren, uitvoeren)

PHUKET:- De provinciale administratie heeft vijf vaccinatiecentra geopend voor de lokale bevolking.  De vijf centra bevinden zich in het:

  • Phuket Airport (X-Terminal Building).
  • Jungceylon Patong Shopping Center.
  • Angsana Laguna Phuket Hotel.
  • Saphan Hin Gymnasium.
  • Phuket Orchid Resort and Spa. 

De gouverneur van Phuket, Khun Narong Woonciew maakte aan het begin van deze week het doel bekend om in april 100.000 mensen te vaccineren met elk twee doses.  

“Volgens de toezegging van de regering zullen er in mei nog 300.000 vaccins aankomen, 200.000 in juni en 260.000 in juli, wat een totaal van 920.000 blikjes naar Phuket brengt”, zo voegde hij eraan toe. 

Het voorgestelde “Sandbox-programma” is inmiddels  door de nationale dienst voor toerisme goedgekeurd.  Dat houdt in dat vanaf 1 juli buitenlandse toeristen die zijn ingeënt en negatief zijn getest op Covid19 virus zonder quarantaine naar Phuket kunnen vliegen.  

Ze kunnen zich de eerste zeven dagen vrij bewegen op Phuket, daarna mogen ze de provincie verlaten mits ze een mobiele volg-App gebruiken. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bloomberg.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!