De Thaise minister van Toerisme en sport overweegt gratis vluchten voor buitenlandse vakantiegangers

~ZO KOMT JAN SPLINTER DOOR DE WINTER~
(Zo brengt men de zaak tot een goed einde)

PHUKET:- De minister van Toerisme en Sport, Khun Phiphat Ratchakitprakarn heeft voorgesteld dat, met de start van het sandbox-programma op het vakantie-eiland Phuket op 1 juli, buitenlandse vakantiegangers gratis of sterk afgeprijsde vluchten naar andere bestemmingen krijgen aangeboden.

Het ministerie van Toerisme heeft het plan al besproken met Bangkok Airways, de eigenaar en exploitant van Samui Airport.  Tijdens een bijeenkomst van de Thai Hotels Association eerder deze week drong Khun Phiphat er bij hoteliers op aan om zich bij het programma aan te sluiten door speciale pakketten samen te stellen voor toeristen die langer dan tien dagen in Thailand willen verblijven.  

Naast Koh Samui en de nabijgelegen eilanden Tao en Phangan, zouden ook andere bestemmingen zoals Pattaya, dat dicht bij de luchthaven U-Tapao ligt, en Chiang Mai kunnen meedoen.  

Thailand heeft een ambitieus doel gesteld om in het laatste kwartaal van dit jaar 6,4 miljoen buitenlandse toeristen naar het koninkrijk te trekken, wanneer Krabi, Samui, Pattaya, Phang-nga en Chiang Mai zich aansluiten bij het toeristische sandbox-programma.  Volgens Phiphat is het plan pas compleet als Bangkok erbij zit. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!