Het Immigratiebureau van Pattaya-Jomtien verwend zijn buitenlandse bezoekers 

PATTAYA:- Het immigratie kantoor van Chonburi, aan Jomtien Soi 5, heeft vandaag een vernieuwde, klantvriendelijke service voor buitenlanders geïntroduceerd om wachtrijen en lange wachttijden te voorkomen. 

Op de voormalige parkeerplaats zijn twee glazen gebouwen compleet met airconditioning opgetrokken. Om het extra interessant te maken zijn de twee gebouwen “A” en “B” genoemd. De veranderingen kwamen tot stand na vele jaren van overbevolking, het wachten in de hete zon enz.

De buitenlanders die aanwezig zijn om hun adresbevestiging van 90 dagen te doen, blijven zich zonder voorafgaande registratie rechtstreeks in gebouw “A” melden. 

Alle andere immigratieklanten melden zich nu eerst in gebouw “B” om een ​​fatsoenlijk nummertje te trekken voordat ze aan de beurt zijn voor verdere service. 

Afhankelijk van de specifieke dienst die ze nodig hebben, zal het ticketnummer hen doorverwijzen naar het immigratiehoofdgebouw (bijvoorbeeld alle visumverlengingen) of naar gebouw “A” (voor TM30-adresregistratie).

De eerste reactie van buitenlanders op de eerste ochtend was positief. “Ik wilde een bewijs van woonplaats om een ​​rijbewijs aan te vragen en comfortabel in de ruimte met airconditioning te wachten tot mijn wachtrijnummer werd gebeld”, zei een Britse expat Dave Miller. 

Kopieer- en fotoservices zijn net als voorheen beschikbaar in de aangrenzende advocatenkantoren. Daarnaast heeft de Zwitserse ambassade in Bangkok later deze maand de opening aangekondigd van een consulaat in Pattaya, in een rij kantoren vlakbij de immigratiedienst van Jomtien.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!