UPDATE | Twee Thaise tieners verdacht van moord op voormalig Deense ambassadeur van Thailand 

BANGKOK:-De Koninklijke Thaise Politie heeft twee Thaise tieners aangehouden na de moord op een voormalige Thaise diplomaat. De tieners, respectievelijk 15 en 17 jaar oud, waren de laatste mensen die het huis van de voormalige ambassadeur bezochten voordat zijn lijk werd ontdekt.

Het dode lichaam van de 63-jarige khun Wichit Chitwimarn werd gisterochtend, 8 oktober, ontdekt in een luxe huis van drie verdiepingen aan de Soi Vibhawadee-Rangsit 20 in de wijk Chatuchak in Bangkok. Wichit was een voormalig ambassadeur bij de Koninklijke Thaise Ambassade in Kopenhagen, Denemarken.

Agenten van het politiebureau van Sutthisan controleerden de beveiligingscamera bij het huis en zagen twee verdachte jongeren, de ene een 17-jarige man en de andere een 15-jarige man. De twee tieners waren de laatste twee mensen die Wichits huis binnenkwamen.

Volgens een opsporingsambtenaar is de 17-jarige de geadopteerde zoon van Wichit. De tiener was de biologische zoon van een aannemer die het huis aan het renoveren was. Wichit had een goede band met de aannemer en kende de tiener al sinds hij een kleine jongen was. Wichit hield van hem en besloot voor hem te zorgen als zijn eigen zoon.

Agenten wezen erop dat er geen duidelijk bewijs was dat de twee tieners met elkaar in verband brachten, maar dat ze samen met de aannemer zijn aangehouden voor ondervraging.

Olleke Bolleke in Bangkok

Bron: Facebook บิ๊กเกรียน

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!