Het hondencafé van Chiang Mai is als gevolg van de pandemie over de kop en zoekt nieuwe baasjes voor de trouwe viervoeters

CHIANG MAI:- Een hondencafé in Chiang Mai dat failliet is gegaan door de impact van Covid19 virus zoekt een onderkomen voor zijn 28 trouwe bewoners.

 “Het is gebeurd!”
Waar we bang voor waren, is ons uiteindelijk overkomen.  De Covid-19-pandemie heeft ons enorm getroffen, aangezien de kosten voor het opvoeden van deze 28 honden niet meer op te brengenzijn.  We hebben ons best gedaan te midden van de situatie en willen graag om uw begrip en steun vragen’, aldus de eigenaren van het café.

 “Het café is nog tot eind augustus open en iedereen is welkom om afscheid te komen nemen van de honden.  Sommige van deze honden zullen nieuwe eigenaren moeten vinden die de rest van hun leven voor hen kunnen zorgen.  Al onze honden zijn zindelijk en erg vriendelijk.  Iedereen die geïnteresseerd is om één deze honden te adopteren, wordt uitgenodigd om van de honden in het café persoonlijk een pootje te krijgen.

 “We willen al onze gasten bedanken die ons hebben gesteund en die ons café constant hebben bezocht.  Dit is de enige oplossing voor iedereen om te overleven en een beter leven te leiden.  We betreuren het echt wat er is gebeurd, maar we hebben echt ons best gedaan.  

Tot ziens’, zo luidde het bericht.

Het Smile Dog Café blijft tot het einde van deze maand open en als iemand anders geïnteresseerd is om het bedrijf over te nemen, kunnen ze contact opnemen met de café-eigenaren via deze Facebook-pagina

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!