De schappen van de supermarkten in Bangkok raakte leeg zodra de lockdown werd aangekondigd

BANGKOK:- Na de aankondiging dat de lockdown met 14 dagen verlengd zou worden, renden vele Bangkokianen naar de dichtstbijzijnde supermarkt om te hamsteren.

Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, dat wordt voorgezeten door premier Prayut Chan-o-cha, breidde de donkerrode zone uit van 13 provincies naar 29 en kondigde aan dat ze allemaal tot 31 augustus gedeeltelijk worden afgesloten.

Zodra de bewoners van Bangkok en enkele donkerrode provincies van de lockdown verlenging hoorde, bedachten zij zich géén moment en kochten de schappen van supermarkten leeg.

De meeste supermarkten hebben geen dagelijkse benodigdheden meer als vlees, groenten en sauzen, zo las uw nieuwsbeer in het Thaise blad “The Nation”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!