Thaise man brengt zijn vriendin in de provincie Prachuap Khiri Khan om het leven

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Er is een schokkende videoclip opgedoken waarin een Thaise man zijn vriendin vermoordt in de provincie Prachuap Khiri Khan. Om begrijpelijke redenen publiceert uw nieuwsbeer deze videoclip absoluut niet.

De man parkeerde zijn auto en gebruikte een laken om het lichaam van zijn vriendin te bedekken. Hij bleef enkele uren bij het stoffelijk overschot terwijl hij op bezoek was bij een andere vriendin.

Zelfs toen de verdachte naar zijn andere vriendin reed, bleef het lichaam in de auto liggen en goot hij toiletreiniger over het lichaam om het onherkenbaar te verminken. Khun Nong Cream werd echter geïdentificeerd door een Winnie de Poeh-tatoeage en een ring die ze droeg.

Politieonderzoekers hebben deze wrede moordenaar, Khun Anuwat Pimmas aangehouden, die bekende dat hij zijn vriendin Nong Cream had vermoord na een verhitte discussie over een andere vrouw. Anuwat beweerde dat Nong Cream terwijl hij in de auto zat jaloers werd toen een andere vrouw belde, en uit angst dat zijn andere vriendin het zou horen, wurgde hij khun Nong Cream.

Het gruwelijke beeldmateriaal werd wel door Channel 8 vrijgegeven, met de huiveringwekkende momenten na de moord. Op een gegeven moment parkeerde Anuwat de auto en verplaatste het lichaam van Nong Cream, bedekte haar met een laken en zette de stoel achterover zodat het leek alsof ze lag te slapen . Vervolgens reed hij rond op zoek naar een plek om het lichaam te dumpen en bleef er ongeveer vijf uur bij.

Toen Anuwat het lichaam van Nong Cream uiteindelijk in een bos gedumpt had, werden de gruwelijke details tijdens zijn bekentenis bekend.

Het politieonderzoek leidde tot de arrestatie van Anuwat, en hij gaf de misdaad toe en legde uit dat zijn angst om door zijn andere vriendin te worden afgeluisterd tot de fatale aanval leidde, zo meldde khaosod.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: ข้าวสด.ดอทคอม

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!