Het grote internationale Pride-evenement zal in juni aan de oostkust van Thailand plaatsvinden

PATTAYA:- Het grootste internationale gay-evenement van Zuidoost-Azië zal in Pattaya gaan plaatsvinden, het ultieme gay dance-festival bestaat uit 4 enorme feesten.

De makers van Azië’s grootste feesten – WHITE PARTY BANGKOK & S2O Songkran Music Festival, hebben de handen ineengeslagen met de producers van ’s werelds grootste internationale homo-evenement – Circuit Festival Barcelona – om een ​​feest van epische proporties te produceren; Circuitfestival Azië.

De gay-parties zijn gepland van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni en bevatten wereldberoemde gast-dj’s uit de circuitscene, de heetste mannelijke GoGo’s uit Azië en Europa en óók nog eens de meest sexy jongens van over de hele wereld komen naar Pattaya om te feesten.

Eerdere evenementen waren Pervert, AfterSun, Meat Market en La Leche. 

In hetzelfde weekend vindt ook het Pattaya Pride Festival en de beroemde parade plaats die tienduizenden deelnemers en bezoekers naar de stad zal brengen, samen met een weekend vol cabaretvoorstellingen, concerten, culturele tentoonstellingen en evenementen, maar daar zal ik later méér over gaan schrijven.

Wilt u meer weten over het evenement, klik dan even HIER!

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!