Centraal Pattana lanceert 190-Baht Express-busdienst vanuit Pattaya naar drie winkelcentra in Bangkok

PATTAYA:- Central Pattana lanceert in samenwerking met Klook een nieuwe busroute die zal rijden tussen drie grote winkelcentra: Central World, Central Pattaya en Central Village, en dat voor slechts 190 baht!

Gisteren onthulde dhr. Nattakit Tangpoonsinthana, vice-president van de marketingdivisie van Central Pattana Plc (CPN), dat het bedrijf een nieuwe busroute opent om tegemoet te komen aan het groeiende aantal buitenlandse toeristen.

In het eerste kwartaal van 2023 waren er 6.4 miljoen toeristen, goed voor meer dan 250 miljard baht aan toeristeninkomsten voor Thailand, zo meldde de toeristen autoriteit van Thailand, het TAT.

De top vijf van aankomsten in Thailand zijn Maleisiërs, Russen, Chinezen, Zuid-Koreanen en Indiërs. De TAT verwacht dat Chinese toeristen binnenkort op de eerste plaats zullen komen, met minstens 5 miljoen aankomsten.

Bovendien werd Bangkok gekozen als de meest populaire bestemming waarnaar buitenlandse toeristen het meest zochten, gevolgd door Pattaya, Chiang Mai, Krabi en Phuket. Daarom zou de nieuwe busroute enorm tegemoet komen aan de behoeften van toeristen met zijn gemakkelijke en snelle boekingsproces, gemak en veiligheid, zei Nattakit.

Toeristen kunnen het ticket eenvoudig online kopen en op de reisdag reserveren door hun boeking 2 uur voor vertrek te bevestigen.

Ze kunnen ook extra privileges krijgen van deelnemende winkelcentra, zoals een welkomstpakket ter waarde van 3,000 baht door lid te worden van de The1 Tourist-kaart, een premium cadeautas van Good Goods en 2 uur gratis wifi. Bovendien kunnen klanten een gratis kruidendrankje inwisselen bij aankoop van producten ter waarde van 1,500 baht in de deelnemende winkelcentra, aldus khun Nattakit.

De bus rijdt tussen Central World, Central Pattaya en Central Village tegen een tarief van 190 baht per persoon per ronde.

Klik HIER voor tickets en meer details.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!