Doorgedraaide Thaise vrouw klimt op een hoog reclamebord in de Walking Street van Pattaya, toeristen kijken met ontzetting toe

PATTAYA:- Een radeloze psychiatrische patiënt joeg gistermorgen de  toeristen in Pattaya Walking Street de stuipen op het lijf nadat ze op de een of andere manier op een hoog reclamebord was geklommen. 

De politie van Pattaya en de reddingswerkers van Sawang Boriboon reageerden op de melding dat een vrouw op het reclamebord van de Mota Tailor-winkel in Walking Street was geklauterd. Ze kwamen onmiddellijk ter plaatse om te voorkomen dat de vrouw zichzelf zou verwonden.

Veel toeristen, zowel Thaise als buitenlandse, verzamelden zich voor de winkel, bezorgd om de vrouw die gevaarlijk aan het bord bungelde. Het reddingsteam arriveerde en na een mislukte onderhandeling besloten ze naar de derde verdieping te klimmen en een touw te gebruiken om haar vast te binden, en haar veilig naar beneden te brengen onder het applaus van toeschouwers.

De vrouw werd geïdentificeerd als de 39-jarige khun W (volledige naam niet vermeld) met de Thaise nationaliteit. Haar achternaam werd geheimgehouden omdat ze een psychiatrische patiënt is op basis van een identiteitsbewijs van het Srithanya Hospital, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Thailand, volgens reddingswerkers.

De vrouw werd van de straat gehaald om tot rust te komen. Het is onduidelijk of ze voogden heeft en waarom ze het bord beklom, aangezien ze niet suïcidaal leek, maar alleen radeloos. De vrouw zou worden teruggestuurd naar een psychiatrisch ziekenhuis.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Eén gedachte over “Doorgedraaide Thaise vrouw klimt op een hoog reclamebord in de Walking Street van Pattaya, toeristen kijken met ontzetting toe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!