Het grootste winterwonderland “Ice Magic” brengt verkoeling in het zinderende Bangkok

BANGKOK:- Het 3.000 vierkante meter grote winterlandschap debuteerde afgelopen dinsdag in Thailand en verwacht de komende drie maanden duizenden bezoekers van The Market Bangkok koude rillingen te bezorgen.

De bezoekers kunnen de grootste sneeuw-en-ijs landschap verkennen die ooit in Thailand is gebouwd.  Het winterwonderland biedt een scala aan activiteiten voor het hele gezin, verdeeld over twee zones.

“We streven ernaar om tijdens de drie maanden van Ice Magic 200.000 bezoekers naar onze site te trekken”, zo vertelde Mr. Vincent Gao, voorzitter en oprichter van Ice Magic’s organisator Apollo Entertainment Media. De attractie zal naar verwachting binnenlandse toeristen, familiegroepen, Generatie Y en  Gen Z en wintersportliefhebbers, voegde hij eraan toe.

Het bedrijf hield eerder vorig jaar Ice Magic op een locatie van 1.800 vierkante meter in Singapore.  Na Thailand zal de gigantische bevroren koepel opduiken in Maleisië, met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, gevolgd door Vietnam en Indonesië.

De Ice Magic-tour is getimed om samen te vallen met het hete seizoen in Zuidoost-Azië, wanneer toeristen verlichting zoeken van zinderende temperaturen en hoge luchtvochtigheid, zo voegde Mr. Gao aan het interview toe.

De zaken in de gigantische sneeuwkoepel in Bangkok zullen naar verwachting levendig zijn te midden van een hittegolf die recordhoge temperaturen heeft gekend in Thailand.

Ice Magic heeft twee hoofdzones:
De sneeuwzone maakt gebruik van dezelfde geavanceerde sneeuwkanonnen die werden gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen van vorig jaar in China.  De machines zorgen elke dag voor een verse voorraad sneeuw voor een ongerept bevroren landschap waar bezoekers kunnen genieten van het bouwen van sneeuwpoppen en andere figuren.  De sneeuwzone heeft ook een 80 meter lange piste – de langste en hoogste in Thailand – voor skiërs en snowboarders.

De ijszone beschikt over een ijsbaan van 300 m², een carrousel en een tweebaans ijsglijbaan van 148 meter, waardoor het een van de langste ter wereld is.  Het is ook versierd met ijssculpturen gemaakt door experts uit Harbin, China, waar elk jaar het beroemde Harbin Ice Festival wordt gehouden.

Er wordt ook eten aangeboden, waarbij bezoekers de kans krijgen om hun handen en buiken te verwarmen met een hotpot bij temperaturen onder het vriespunt.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!