De burgemeester Poramase Ngampiches van Pattaya aan de Bratwurst om het evenement “Ontdek Thailand, reis naar een gelukkig leven” bij te wonen

PATTAYA:-Burgemeester Poramase Ngampiches van Pattaya bezocht onlangs Berlijn in Duitsland om gezamenlijk het evenement “Discover Thailand, Journey to Happiness” te openen in de hoop om meer Duitse toeristen naar Pattaya te trekken.

In de persoon van de burgemeester Facebook bericht, onthulde Poramase dat hij onlangs naar het warenhuis KaDeWe in Berlijn was gereisd om het Discover Thailand-evenement te openen, samen met andere Thaise functionarissen, waaronder Yuthasak Supasorn, gouverneur van de Thaise toeristische autoriteit, het TAT.

Brötchen Bratwurst bitte!

Het toeristisch evenement werd van 9 tot 11 maart  in samenwerking tussen TAT en Central Group met een campagne “Bezoek Thailand Jaar 2023 georganiseerd. Het evenement was bedoeld om “welgestelde” Duitse toeristen en andere Europese bezoekers naar Thailand en Pattaya te trekken om het toerisme te stimuleren.

Poramase trad tijdens de expo op als gids en leidde de deelnemers naar verschillende stands met hoogtepunten van Pattaya. In de Facebook-post onthulde hij dat het evenement enthousiaste reacties en positieve feedback opleverde van tal van buitenlanders.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!