Het FDA van Thailand opent n nieuwe website voor ganja-registratie naarmate de vraag stijgt

BANGKOK:- Als reactie op de enorme vraag van het publiek heeft de voedsel en medicijn administratie, het FDA,een tweede website geopend om zich te registreren om thuis of commercieel cannabis te kweken.

Telers kunnen zich nu registreren op het nieuw geopende https://plookganjaweb.fda.moph.go.th, naast het oorspronkelijke registratieportaal op http://plookganja.fda.moph.go.th/.

De nieuwe website is aangemaakt nadat meer dan 200.000 mensen zich hadden geregistreerd als marihuanakwekers via de Plookganja-website en mobiele applicatie.

Het registratiesysteem heeft meer dan 22,8 miljoen bezoekers ontvangen sinds het donderdag werd geopend, toen cannabis volgens de Thaise wet van de lijst met verdovende middelen werd geschrapt.

Sinds vrijdag heeft de FDA bijna 300.000 elektronische registratiecertificaten uitgegeven voor mensen om het kruid te kweken.

Registranten wordt gevraagd om hun 13-cijferige ID-nummer en geboortedatum op te geven, evenals het doel van het gebruik van marihuana – persoonlijk, medicinaal of commercieel.

Volgens het FDA mogen registranten cannabis en hennep kweken en gebruiken voor het verbeteren van hun eigen gezondheid, de bereiding van traditionele medicijnen en commerciële en industriële doeleinden.  Ze kunnen ook delen van de hennep- en cannabisplanten produceren en verwerken.

Maar let op! Marihuana-extracten die meer dan 0,2 procent tetrahydrocannabinol (THC) bevatten – de stof die verantwoordelijk is voor de euforische effecten van het kruid of ‘high’ – zijn echter nog steeds wettelijk verboden als verdovend middel.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!