Het zuidelijke Phuket als eerste aangewezen voor één tandheelkundig centrum 

PHUKET:- Het ministerie van Volksgezondheid heeft tot doel Thailand te promoten als tandheelkundige hub in de ASEAN-regio.

Dr. Tares Krassanairawiwong, directeur van het departement ter ondersteuning van het ministerie van Volksgezondheid, zei dat het ministerie van plan is de economie te stimuleren door het potentieel van het land als tandheelkundige hub te ontwikkelen.  Phuket zal de eerste zijn die het concept uitprobeert.

Dr. Tares merkte op dat deelnemende tandheelkundige klinieken dezelfde kosten in rekening zullen brengen voor buitenlandse patiënten en Thais.

“Het ministerie zal ook een online app ontwikkelen met een database van klinieken voor handig zoeken en andere functies”, voegde hij eraan toe.

Thailand heeft volgens het departement 6.173 tandheelkundige klinieken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!