Het EGAT in Thailand nodigt mensen uit om individueel en virtueel deel te nemen aan ‘Mae Moh Festival 2021’

THAILAND:- De Elektriciteitsopwekkingsautoriteit van Thailand, afgekort het EGAT, nodigde de mensen uit zowel individueel als virtueel deel te nemen aan het hybride ‘Mae Moh Festival 2021’.

Geïnteresseerden kunnen zich aansluiten bij het festival in Lampang of een 360-graden virtueel festival bekijken via de website http://maemoh-festival.egat.co.th/.

Het festival is vorige week vrijdag begonnen om de ontwikkeling te laten zien van de slimme stad, die door de Subcommissie voor het besturen en beheren van Smart City-projecten is uitgeroepen tot een van de vijf slimme steden in Thailand, als een belangrijke natuurlijke attractie in de provincie.

De gouverneur van de EGAT, khun. Boonyanit Wongrukmit zei dat de autoriteit heeft samengewerkt met overheidsinstanties en gemeenschappen in het gebied om het Mae Moh-district te ontwikkelen tot een slimme stad, ondanks dat de Mae Moh-mijn en elektriciteitscentrale in 2051 zullen worden ontmanteld.

Hij verklaarde dat de ontwikkeling wordt uitgevoerd onder drie richtlijnen:

  • Smart Energy: Gebruik van hernieuwbare energie in plaats van kolen.
  • Slimme omgeving: een leercentrum voor herbebossing opzetten om koolstofdioxide op te vangen.
  • Smart Economy: het ondersteunen van lokale productontwikkeling en het promoten van de smart city als toeristische attractie.

De plv.  gouverneur van Lampang, khun Surapol Burintraphan, zei dat hij erg blij was dat het Mae Moh-district is gekozen als de slimme stad van Thailand, met medewerking van EGAT, overheidsinstanties en gemeenschappen in het gebied.

Hij voegde eraan toe dat provinciale overheidsinstanties klaar staan ​​om het Mae Moh Smart City-project van EGAT te ondersteunen om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren, zoals economie, transport, milieu en gezondheid.

Het festival biedt herdenkingspark, botanische tuin en omgeving met verschillende winterbloemen, waaronder het Bua Tong-bloemenveld dat prachtig is begonnen te bloeien.  Tijdens de nacht wordt het festival ook verlicht door LED-verlichting om bezoekers te verwelkomen.

 Virtuele bezoekers kunnen gemeenschapsproducten van het Mae Moh-district kopen via de Step Up Market online winkel op de website.

Ga voor meer informatie naar de FACEBOOK PAGINA van Mae Moh Festival.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!