Het dodental van de Mountain B- nachtclub in Sattahip in Oost-Thailand gestegen tot 23

SATTAHIP:- Het dodental van de Mountain B- brand in de provincie Chonburi is opgelopen tot 23 nadat een 27-jarige marineofficier gisteravond aan ernstige brandwonden is bezweken. 

Luitenant Panupong Wongpakpaiboon van de Koninklijke Thaise Vloot in het Sattahip-district van Chonburi had derdegraads brandwonden opgelopen en is gisteravond  dood verklaard in het ziekenhuis van Rayong. Hij was al 28 dagen onder behandeling. 

Hij was het 23e dodelijke slachtoffer bij de brand. Afgelopen zondag (28 augustus) stierf een 30-jarige moeder van twee kinderen die ook ernstige brandwonden opliep bij de cafébrand in het Chon Buri-ziekenhuis. 

Zeventien gewonden die bij de brand gewond zijn geraakt, liggen nog in ziekenhuizen, van wie vier ernstig gewond zijn met uitgebreide brandwonden en afhankelijk zijn van ventilatoren, zo meldde TV Channel 3 deze zaterdagmorgen. 

De brand begon in de nachtclub in de wijk Sattahip in de vroege uren van 5 augustus, waarbij 13 mensen omkwamen die vastzaten terwijl de brand door de zaal raasde. De pub was in bedrijf zonder een geldige vergunning. De locatie had een geblokkeerde uitgang en had uitgebreide aanpassingen ondergaan waarbij gebruik werd gemaakt van licht ontvlambare geluidsisolatiematerialen. 

Khun Somyos Panprasong. 55 jaar, de eigenaar van de pub, is beschuldigd van roekeloosheid die doden en gewonden heeft veroorzaakt, en het openen en exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!