Het bedrijfsleven van Jomtien en Pattaya helpt bedlegerige patiënten en mensen in nood

JOMTIEN/PATTAYA:- Ondernemers in Jomtien en Pattaya hielpen deze week op Makha Bucha Day bedlegerige patiënten en mensen in nood in de omgeving van Pattaya.

Ondernemers onder leiding van khun Lamphueng Hamilton alias “Lisa” en een team van Lisa Guest House gingen naar verschillende gemeenschappen in de omgeving van Pattaya.

Noodzakelijke items zoals gedroogd voedsel, water, melk en luiers voor volwassenen werden gegeven aan bedlegerige patiënten en mensen in nood.

Khun Lisa, is een prominente drijvende kracht geweest in het lokale Jomtien-gebied voor het legaal heropenen van het nachtleven, de bar en de entertainmentindustrie en was een van de vele leiders die hebben bijgedragen aan het beëindigen van het acht maanden durende verbod op de verkoop van alcohol in restaurants. jaar. 

Ze werkt nu, samen met andere relevante agentschappen en bedrijfseigenaren, om bars legaal te openen in plaats van omgebouwde tijdelijke restaurants en om “Covid-19”-beperkingen zoals vroege sluitingstijden en dansverboden te versoepelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The PattayaNews

Eén gedachte over “Het bedrijfsleven van Jomtien en Pattaya helpt bedlegerige patiënten en mensen in nood”

 1. Hallo,, Lisa,,
  Zoals altijd ben je goed bezig met de medemens in Thailand.
  We kennen elkaar nu een paar jaar, maar ik vind het fantastisch dat je elke keer weer je handen uit de mouwen steekt voor de medemens 👍👍👍👍
  Ik hoop je snel weer tezien.
  Altijd gezellig bij je in het restaurant.

  Gr rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!