Het dineren is in Bangkok is nu tot middernacht toegestaan 

BANGKOK:-Vanaf vanmorgen 00:00 uur mogen restaurants in Bangkok tot middernacht alcohol schenken, terwijl traditionele massagewinkels hun normale activiteiten kunnen hervatten.

De Bangkok Metropolitan Administration, het BMA zei dat ze de Covid19 controles verder had versoepeld in overeenstemming met het besluit van de regering om de beperkingen op te heffen, waaronder de vereiste voor RT-PCR-tests voorafgaand aan de reis.

Het BMA-bevel zei dat de vergadering van donderdag van de commissie voor ziektebestrijding in Bangkok de volgende maatregelen had goedgekeurd:

– Alcohol kan tot middernacht worden geschonken in restaurants en eetgelegenheden die SHA Plus en Thai Stop Covid 2 Plus gecertificeerd zijn.

– Bioscopen mogen open onder officiële Covid-19 preventieve maatregelen.

– Schoonheidssalons, kapperszaken, nagelsalons en tattooshops mogen onder preventieve maatregelen open.  Klanten moeten volledig zijn gevaccineerd of een negatieve RT-PCR- of ATK-test overleggen die is afgenomen binnen 72 uur na ontvangst van de service.

– Kuuroorden en traditionele massagewinkels mogen open onder de preventieve maatregelen.  Cliënten moeten volledig zijn gevaccineerd of een negatieve RT-PCR- of ATK-test overleggen die binnen 72 uur is afgenomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!