1 dodelijk slachtoffer , 5 gewonden bij bizar ongeval op bouwplaats in Bangkok

BANGKOK:- Een werknemer uit Myanmar werd gedood en vijf anderen raakten gewond op een bouwplaats van een condominium toen betonnen balken in de vroege uren van 1 mei van de 27e verdieping naar beneden vielen, zo verklaarde de politie.

De politie hoorde om 1 uur ’s nachts van het ongeval en haastte zich naar de locatie op het kruispunt van Bang Pho.  Brandweerlieden en reddingswerkers kwamen ook ter plaatse om de balken te vinden die vanaf de 27e verdieping naar beneden waren gegleden, opgestapeld op lagere verdiepingen.

Agenten van het politiebureau van Bang Sue zeiden dat ze de locatie zouden onderzoeken in samenwerking met andere betrokken overheidsinstanties om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Het condominium van 1,2 miljard baht wordt gebouwd door een grote ontwikkelaar met eenheidsprijzen vanaf 3,9 miljoen baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!