Het Creamfield Festival komt nu dus eindelijk naar Thailand en zal in Pattaya neerstrijken

PATTAYA:- Zet uw rave-uitrusting maar klaar, want volgende maand komt één van ’s werelds meest prestigieuze elektronische dansmuziekfestivals naar Thailand.  

Het UK’s Creamfields Festival vindt plaats in Pattaya van 28-29 mei en de line-up tot nu toe stelt absoluut niet teleur.  De vroege vogel toegangskaarten zijn reed uitverkocht, dus als je het festival wilt bijwonen, wees dan voorbereid wanneer de volgende ronde tickets vrijkomt.

Verwacht onberispelijke sprookjesachtige vibes terwijl het evenement plaatsvindt in de magische Nong Nooch Tropical Garden in Pattaya.  De toeristische autoriteiten van Thailand  en de provinciale administratieve organisatie van Chonburi zullen het festival samen organiseren.  Creamfields is tot nu toe in meer dan 30 landen gehouden en komt nu dan eindelijk naar het koninkrijk Thailand.

In de rij gaan staan
Fase één van de line-up is al aangekondigd, maar veel acts moeten nog worden aangekondigd.  Tot nu toe bestaat de line-up uit R3HAB, BEAUZ, Fedde Le Grand, Jeffrey Sutorious en Pink Panda.

Toegangskaarten 
Early bird tickets gingen maandag (4 april om 16.00 uur) in de verkoop en zijn al uitverkocht.  Maak je geen zorgen, er komt nog een ronde tickets vrij, maar de datum is nog niet bekend.  

Volg de Facebook-pagina van het evenement voor updates.  Er zijn General Admission (GA) tickets en Very Important Person (VIP) tickets en elke koper mag maximaal vier tickets kopen.  Tickets zijn hier te koop via de website van Event Pop.  

De prijzen zijn als volgt…

GA Early Bird (2-daagse pas): THB 2.500

GA Reguliere (2-daagse pas): 2,X00

VIP Early Bird (2-daagse pas): 4.300

VIP Regular (2-daagse pas): 4,X00

Voorwaarden

  • Alle aanwezigen moeten aantonen dat ze ten minste twee doses van het Covid-19-vaccin hebben gekregen.  Alle aanwezigen moeten een gratis ATK-test bij de ingang van het festival laten verrichten.
  • Degenen met PCR-testresultaten die binnen 48 uur voorafgaand aan het evenement zijn genomen, hebben toegang tot de ‘Fast Lane’ om sneller op het festival te komen.  Iedereen die aan de deur positief test op Covid-19, krijgt gegarandeerd de volledige betaling van zijn toegangskaarten terug.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!