Het Countdown 2024 van Pattaya begint vandaag op Pattaya Beach

PATTAYA:- Het langverwachte “MONO29 Pattaya Countdown 2024” staat klaar om vanaf vandaag, 29 december, een sensatie te creëren in het centrum van Pattaya.

Het driedaagse evenement, gepland van 29 tot 31 december 2023, zal zowel Pattaya Beach nabij Central Klang als Koh Larn transformeren in het epicentrum van nieuwjaarsvieringen, wat een substantiële uitbreiding betekent ten opzichte van eerdere edities.

Zo staan staan live optredens van gerenommeerde artiesten gepland maar ook oogverblindende vuurwerkshows en als de klok op oudejaarsavond twaalf slaat, komt de nachtelijke hemel tot leven met betoverende vuurwerkshows, die een levendig en spectaculair beeld schetsen om de komst van het nieuwe jaar te verwelkomen.

Verder zijn er tal van feestelijke activiteiten en eetkraampjes: Bezoekers kunnen zich onderdompelen in een feestelijke sfeer vol met een verscheidenheid aan leuke activiteiten en hun smaakpapillen trakteren op verrukkelijke lekkernijen uit talrijke eetkraampjes verspreid over de evenementenlocatie.

Ook worden er speciale evenementen op Koh Larn om het publiek ook daar om een ​​unieke en andere ervaring te bieden, wordt de viering op 31 december uitgebreid naar het pittoreske Koh Larn om feestvierders een alternatieve en betoverende omgeving te bieden om 2024 te verwelkomen.

Het is echter belangrijk op te merken dat een deel van Beach Road gesloten zal zijn om de festiviteiten te vergemakkelijken. De bijgewerkte verkeersregelingen voor 29 en 30 december omvatten de afsluiting van Pattaya Klang Road vanaf het kruispunt naar Beach Road, vanaf 3 uur tot 00 uur.

Op 31 december is de Beach Road vanaf de Dolphin Roundabout naar Pattaya Soi 10 gesloten van 2 uur tot 00 uur de volgende dag. Bovendien is Pattaya Klang Road richting Sukhumvit Road de volgende dag van 2 uur tot 00 uur eenrichtingsverkeer.

Ik wens alvast veel plezier maar voorbereid op de nodige verkeerd congestie!

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!