Het CDC van Amerika dringt erop aan om reizen naar Thailand en andere landen vanwege Covid19 gevaar te vermijden

WASHINGTON/BANGKOK:- De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) waarschuwden gisteren hun landgenoten tegen het reizen naar Israël, Frankrijk, Thailand, IJsland en verschillende andere landen vanwege een toenemend aantal Covid19 infecties in die landen.

De CDC heeft zijn hoogste “Level 4: Very High” Covid-19-niveau verhoogd naarmate de gevallen zich over de hele wereld verspreiden.  De Verenigde Staten voegden Thailand, Israël, de Westelijke Jordaanoever en Gaza toe, samen met andere plaatsen, waaronder Aruba en Frans-Polynesië.

 “Vanwege de huidige situatie in Thailand lopen zelfs volledig gevaccineerde reizigers het risico om Covid-19-varianten te krijgen en te verspreiden”, zo publiceerde het CDC op haar website.

De lijst omvat meer dan 70 landen, waaronder drie andere Zuidoost-Aziatische landen: Indonesië, Maleisië en Myanmar.

Thailand had een recordhoogte van 235 nieuwe Covid19 doden en registreerde de afgelopen 24 uur 19.843 nieuwe gevallen, meldde het ministerie van Volksgezondheid dinsdag.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  thepeninsulaqatar
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: thepeninsulaqatar.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!