Bezoekers van warmwaterbronnen in Chiang Mai hebben mogelijk risico op Covid19 virus gelopen

CHIANG MAI:- De mensen die tussen 25 juli en 7 augustus de warmwaterbronnen van San Kamphaeng in het Mae On-district van Chiang Mai hebben bezocht, moeten zich dringend laten testen op het Covid19 virus, zo maakten de gezondheidsdienst van Chiang Mai bekend.

De districtschef van Mae On, waarnemend luitenant Nopparat Supakikosol zei dat 26 van de 80 mensen die verbonden waren met de warmwaterbronnen dit weekend positief waren getest.

Van de 26 werden er zaterdag 17 gevallen gevonden, onder wie acht medewerkers van de toeristische lokatie, acht restaurants in de buurt en één werkte bij een orchideeënkwekerij in de buurt.  Zondag testten negen mensen die verband houden met de warmwaterbronnen positief, waardoor San Kamphaeng een cluster van Covid19 infecties genoemd wordt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  The Nation
Vertaling: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!