Het CCSA van Thailand verlengt controles in donkerrode provincies tot 30 september

BANGKOK:- Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, heeft gisteren de Covid19 beperkingen tot 30 september in 29 donkerrode provincies, waaronder die in Bangkok verlengd.

De beperkingen omvatten de avondklok en thuiswerkmaatregelen.  De CCSA drong er bij mensen in donkerrode provincies op aan om tussen 20.00 uur en 04.00 uur niet onnodig het huis uit te gaan.  

Het zei dat zakelijke en andere activiteiten zoals gewoonlijk kunnen worden uitgevoerd, behalve voor amusementsbedrijven.  

Alcoholgebruik in restaurants blijven nog steeds verboden.

Afzonderlijke beperkingen voor de 37 provincies onder de hoogste controle en 11 “gecontroleerde” provincies blijven ook van kracht tot 30 september.

 Het CCSA liet verder weten dat het de intensiteit van controle en toezicht heeft verhoogd onder de Covid-vrije instellingsmaatregel en het beleid voor sluiting van risicolocaties.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!