Het CCSA bespreekt maandag de mogelijke heropening van winkels in winkelcentra in de 29 donkerrode zones

BANGKOK:- Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA wil op maandag 16 augustus beslissen over de heropening van winkels in warenhuizen en winkelcentra in de 29 donkerrode en maximaal gecontroleerde zones.  

De Thai Shopping Center Association (TSCA) heeft opgeroepen tot versoepeling van de beperkingen in winkelcentra.  Het kan gaan om het openen van winkels voor financiële instellingen, IT- en communicatieproducten, en elektronica en huishoudelijke apparaten.  

De woordvoerder van het CCSA, khun Taweeslip Visanuyothin gaf aan dat de strenge en impopulaire maatregelen, waaronder de sluiting van bijna alle niet-essentiële voorzieningen en buitengebieden zoals stranden en parken in 29 provincies, tot september zouden moeten doorgaan – anders zouden er 45.000 Covid19 infecties  per dag aan de orde zijn.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!