Stoned zijnde Thaise breekt avondklok en wordt gearresteerd, huilt de hele nacht om moeder.

SAMUT PRAKAN:- Een 45-jarige man, die zo stoned was als een garnaal overtrad de avondklok en werd als gevolg daarvan gearresteerd.  De verdachte huilde de hele nacht in de politiecel om naar zijn moeder te vragen.  

De politie arresteerden de 45-jarige Pairot Nakbut uit de provincie Samut Prakan.  Pairot maakte het de politie niet gemakkelijk toen hij de hele nacht jammerlijk begon te huilen en bleef schreeuwen om zijn moeder.  De verdachte hield een portemonnee vast en wilde deze niet afgeven, enkele agenten moesten de man toen vastgrijpen, waardoor sommigen hun mondkapjes verloren en hun handschoenen scheurden.

 In de portemonnee vond de politie na de schermutseling 7 groene Yaba-pillen.  7 oranje Yaba pillen, 5 zakjes crystal meth van in totaal 7 gram.  Hij had ook 50 kleine doorzichtige zakjes bij zich en apparatuur om de drugs te gebruiken.  

De politie had de huilebalk bij een Covid19 wegcontrolepost in de buurt van de Mae Klong-markt in de hoofdstad Samut Prakan aangehouden.

De man naderde omstreeks 21.30 uur de politiepost, hij probeerde zich om te draaien toen hij de politiecontrolepost opmerkte, maar was te laat, zodat hij binnen de kortste keren op het politiebureau zat.

De politie ging zijn cel  binnen om de man te fouilleren, maar Pairot begon meteen koeterwaals te praten en haalde snel een portemonnee uit de zak van zijn broek.  Die hij daarna stevig in zijn knuisten hield. Toen de politie om de portemonnee vroeg, begon Pairot te huilen en te schreeuwen om zijn moeder.  

Na dat moment begon hij de controle over zijn gedrag te verliezen.  Pairot gaf toe dat hij de Yaba-pillen van een vriend had gekocht voor 30 Baht per pil.  Hij is van plan een deel van de drugs voor persoonlijk gebruik te gebruiken en een deel om te verkopen.  De Yaba zou worden verkocht voor 50 Baht per pil en crystal meth kost 300-400 baht per zakje.  

De verdachte beweert dat hij naar huis terugkeerde van de plaats van een familielid.  De verdachte schrok toen hij de politie opmerkte, maar ambtenaren geloven zijn verhaal niet, zodat hij even wat langer om zijn moeder moet huilen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook Nieuws
Vertaling: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!