Het CAAT van Thailand geeft kennisgeving aan luchtvaartmaatschappijen over strikt toegangsbeleid

BANGKOK:- De Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) heeft de Thaise luchtvaartmaatschappijen een speciale kennisgeving gestuurd over het laatste toegangsbeleid in het koninkrijk.

Het CAAT elke luchtvaartmaatschappij opgedragen om passagiersdocumenten zorgvuldig te controleren en de Covid-19-situatie in de gaten te houden, voornamelijk met betrekking tot de Omicron-variant, terwijl luchtvaartmaatschappijen erop moeten toezien dat hun passagiers de nieuwe maatregelen strikt opvolgen.

De kennisgeving benadrukte ook richtlijnen die passagiers moeten volgen:
– Passagiers die een QR-code van het Thailand Pass-systeem hebben ontvangen, kunnen Thailand in onder goedgekeurde voorwaarden.
– Passagiers die de QR-code niet hebben ontvangen, moeten wachten op goedkeuring.  Ze mogen Thailand alleen binnen na goedkeuring.
– Nieuwe passagiers kunnen zich niet aanmelden om te reizen onder de Test & Go- en Sandbox-regelingen, die tijdelijk in de wacht staan.  Deze passagiers kunnen zich echter wel inschrijven onder de Alternative Quarantine-regeling of het Phuket Sandbox-programma.
– Passagiers die al zijn goedgekeurd onder de Test & Go- en Sandbox-regelingen, moeten zeven dagen na aankomst gratis een tweede RT-PCR-test ondergaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!