Het bustransportbedrijf van Thailand is trots dat ze méér dan 200.000 mensen veilig na het lange vakantieweekeinde op hun bestemming afgeleverd hebben

BANGKOK:- Het Interprovinciaal busbedrijf Transport Co Ltd pochte begin deze week dat het tijdens de vakantie van 13-17 juli in totaal 242.050 passagiers veilig op hun bestemming heeft afgeleverd.  Het wees er ook trots op dat er geen ongelukken waren gebeurd en dat er geen passagiers waren gestrand.

De eerste twee dagen van de vakantie, 13 en 14 juli, waren Asalha Bucha en het begin van de boeddhistische vastentijd.  Een derde dag, 15 juli, werd toegevoegd, zodat mensen met inbegrip van het weekend vijf dagen vrij zouden krijgen.  De extra dag werd toegekend om het binnenlands toerisme te stimuleren.

De directeur van Transport Co, khun Sanyalak Panyawatthanalikhit zei dat zo’n 2.600 bussen meer dan 30.000 passagiers terug naar Bangkok brachten, terwijl 25.859 bussen tussen de provincies reisden gedurende de vijf dagen.

 “Het bedrijf bedankt alle medewerkers en gerelateerde agentschappen voor het soepel en veilig reizen tijdens de lange vakanties en voor het voldoen aan het doel van het bedrijf om mensen kwalitatief hoogwaardig, veilig en betaalbaar vervoer te bieden”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!