Het bekende “Kad Suan Kaew-complex” in Chiang Mai sluit vanaf 1 juli zijn deuren 

CHIANG MAI:- Het enorme gebrek aan toeristen veroorzaakte een significante daling van de inkomsten dwingen het beroemde winkelcentrum “Kad Suan Kaew” van Chiang Mai om vanaf 1 juli tijdelijk te sluiten.

In een brief aan huurders zei het management dat de inkomsten sinds het begin van de Covid19 pandemie ernstig zijn gedaald.

“Ondanks het aanpassen van openingstijden, het verlagen van de salarissen en het doorvoeren van tal van andere maatregelen, kunnen we het ons niet méér veroorloven om open te blijven.  Bovendien geeft de overheid geen subsidies meer om ondernemers te helpen.

“Daarom hebben we besloten om vanaf 1 juli tijdelijk te sluiten en zullen we overwegen om te heropenen zodra de situatie verbetert.”

“Kad Suan Kaew”, een one-stop-shoppingcomplex in het Muang-district van Chiang Mai, opende zijn deuren in 1992. Het pand van 2 miljard baht, dat een bioscoopcomplex, een kantoorgebouw en het Lotus Pang Suan Kaew Hotel omvat, beslaat een oppervlakte van 290.000  vierkante meters.  Het project werd geleid door Thailand’s bekende vastgoedontwikkelaar Suchai Kengkankha, die momenteel de algemeen directeur van het complex is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!