Het bangkok Hospitaal Pattaya maakt de expats “blij” met een gratis Pfizer jap

PATTAYA:- Bangkok Hospital Pattaya heeft de registratie geopend voor gratis Pfizer-vaccins voor expats, daarmee is een nieuwe mogelijkheid voor expats in Pattaya gecreëerd die nog moeten worden gevaccineerd.

Het Bangkok Hospital Pattaya, dat eerder deze maand gratis AstraZeneca-vaccins aanbood aan de expat- en lokale buitenlandersgemeenschap, heeft de registratie geopend voor buitenlanders om ingeënt te worden met het Pfizer-vaccin.

Het vaccinatieprogramma staat open voor alle niet-Thaise personen die in Thailand wonen en ouder zijn dan 18 jaar en die niet eerder andere vaccins hebben gekregen.  Het ziekenhuis wilt in dit plan meer dan 1.000 injecties toedienen.

De vaccinatie-actie voor degenen die zich vanaf vandaag inschrijven, vindt aanstaande dinsdag plaats bovenop het winkelcentrum Central Festival Pattaya Beach, op de 6e verdieping.

Het evenement is een van de vele inentingsacties die het Bangkok Hospital Pattaya heeft georganiseerd, waarbij duizenden vaccins van verschillende merken worden verstrekt aan mensen die geen staatsburgers zijn van Thailand.  Dit huidige programma geeft degenen die zich registreren een eerste en tweede vaccin, beide van het merk Pfizer.

Degenen die in aanmerking komen, kunnen zich HIER op hun website aanmelden voor vaccins en aanvragers kunnen zich aanstaande dinsdag tussen 9.00 en 15.00 uur registreren voor tijdvakken.  Deze en de toekomstige vaccinatie-evenementen van Bangkok Hospital Pattaya zijn te vinden op hun Facebook-pagina.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!