Thais kabinet geeft groen licht voor Flexible Plus-programma voor Elite Card-houders

BANGKOK:- Tijdens een deze week gehouden kabinetsvergadering werd het Flexible Plus-programma goedgekeurd voor houders van Thailand Privilege Card, ook bekend als Elite Card, om de investeringen in doelindustrieën en onroerendgoedactiviteiten door buitenlanders met een hoge koopkracht te bevorderen, zo liet de plv. regeringswoordvoerster, khun Traisulee Traisoranakul, aan de Thaise media weten.

“In het kader van het Flexible Plus-programma moeten houders van een Thailand Privilege Card binnen een jaar na deelname aan het programma voor ten minste 1 miljoen dollar in Thailand investeren”, zei ze.  “Ze kunnen een werkvergunning aanvragen in Thailand en hebben recht op selecties van aanvullende aanvullende diensten en voordelen.”

In aanmerking komende investeringen in het kader van het programma omvatten investeringen in onroerend goed zoals toegestaan ​​door buitenlanders, in naamloze of openbare bedrijven en in de Stock Exchange of Thailand die is goedgekeurd door de Securities and Exchange Commission.

Bovendien kunnen deelnemers aan het Flexible Plus-programma samen met hun wettelijke echtgenoot en kinderen onder de 20 jaar een niet-immigrantenvisum aanvragen voor maximaal vijf jaar per keer gedurende de periode van hun investering in Thailand.

De toeristische autoriteit van Thailand, het TAT, schat dat het Flexible Plus-programma tot 10.000 buitenlanders met een hoge koopkracht zal aantrekken en ten minste 300 miljard Baht aan roterende inkomsten zal genereren voor de economie van het land.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Verschillende Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!