Het Bangkok Hospitaal in Hua Hin gestart met levensreddende training voor buitenlanders 

HUA HIN:- Het Bangkok Hospitaal in Hua Hin organiseerde onlangs levensreddende training voor strandexploitanten, buitenlanders en expats in Hua Hin. De training werd gehouden in het Engels en was onderdeel van het 11th BDMS Life Saving Training Project en was gericht op het verlenen van eerste hulp.

De trainingen vonden plaats in de surfspot Hua Hin en waren bedoeld om de deelnemers uit te rusten met de nodige vaardigheden en kennis om levens te redden in noodsituaties.

De openingsceremonie van het 11e BDMS Life Saving Training Project werd georganiseerd door Dr.  Pongsak Boonyaleephun, plv.  ziekenhuisdirecteur Bangkok Hospital Hua Hin, khun Archawan Kongkanat, directeur het TAT en enkele andere belanghebbende.

De training omvatte een scala aan onderwerpen, waaronder het voorkomen van verdrinking, basistechnieken voor redding in het water, cardiopulmonale reanimatie (CPR) en eerste hulp.

De training omvatte theoretische en praktische lessen over het voorkomen van waterrampen en het ondersteunen van levensreddende operaties.

Door het gebruik van reanimatiepoppen, automatische externe defibrillatoren (AED’s), luchtwegobstructie en reconstructieve defibrillatie leerden de deelnemers hoe ze personen die cardiopulmonale reanimatie (CPR) nodig hadden, konden identificeren en helpen en drenkelingen konden redden.

Het doel was om de deelnemers de nodige kennis en vertrouwen te geven om in noodsituaties het leven van een patiënt te redden.

Na afronding van de training ontvingen de deelnemers een certificaat van het BDMS, waarin wordt verklaard dat zij in staat zijn hun kennis en vaardigheden toe te passen om levens te redden, ook als zij geen medische professionals zijn.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!