Het Songkran festival van Pattaya zal dit jaar “GROOTSER” zijn dan ooit te voren

PATTAYA:- Het werd de afgelopen tijd al hier en daar aangekondigd maar vandaag bevestigde het Facebook account van de burgemeester van Pattaya dat het te houden feest op 19 april veel bars en toeristenbedrijven zal plezieren, evenals enthousiaste hordes toeristen, maar aan de andere kant zal de lezers van mijn blog ook frustreren die dit waterrijke evenement tot in de kruin verachten.

Na drie jaar van Covid-beperkingen, en in totaal vier jaar sinds de laatste niet-traditionele enige Songkran in 2019, keert het Thaise Nieuwjaar en de beroemde watergevechten terug.

Dit betekent dat degenen die het water willen vermijden ruim van tevoren een waarschuwing krijgen en degenen die reizen en vakanties voor Songkran plannen, de zekerheid hebben dat in tegenstelling tot voorgaande jaren de beroemde, maar polariserende watergevechten zijn dit jaar ECHT toegestaan.

Het evenement valt ook samen met Pattaya’s grootste concert ooit, Rolling Loud, bij Legend Siam. Hierdoor zullen wereldberoemde hiphop- en rapartiesten als Cardi B, Travis Scott, Rick Ross, Lil Pump, Chris Brown en tientallen anderen Pattaya binnenstromen.

Bovendien plannen winkelcentra in de omgeving ook grote concerten en Songkran-evenementen en bijna elke bar in de stad heeft speciale evenementen en feesten om het nieuwe jaar te vieren.

Op 18 april zal Songkran officieel in Naklua gevierd worden en op 19 april zal dat in Pattaya zijn, maar in werkelijkheid viert de hele regio met honderdduizenden mensen op straat die water gooien.

Maak u gereed…Hate it or Love it, het waterfestival is terug. In sommige delen van de stad zullen waarschijnlijk watergevechten beginnen rond 12 of 13 april.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!