Het allereerste filiaal van McDonald’s in Thailand wordt op 30 juni tijdelijk gesloten

BANGKOK:-Het eerste McDonald’s-filiaal in Thailand zal vanaf 30 juni voor twee jaar worden gesloten omdat het winkelcentrum wordt gerenoveerd.

Het filiaal is gevestigd in Amarin Plaza in het centrum van Bangkok, dat wegens renovatiewerkzaamheden gesloten zal zijn en verbonden is met Gaysorn Village.

Het filiaal, dat 37 jaar geleden in 1985 werd geopend, geeft cadeaubonnen weg aan winnaars van de beste foto en bijschrift.  De actie loopt tot 22 juni en de cadeaus worden op 24 juni uitgedeeld.

Klanten die meer dan 200 baht in het filiaal besteden, krijgen ook een T-shirt, hetzij in beperkte oplage.

Andere filialen in de buurt blijven gewoon open!

Het eerste McDonald’s-restaurant werd in 1940 geopend door Richard en Maurice (Mac) McDonald op Route 66 in San Bernardino, Californië.  Later verkochten ze hun bedrijf aan Ray Kroc in Des Plaines, Illinois. Momenteel zijn er ongeveer 36.000 McDonald’s-restaurants in 119 landen en gebieden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!