Het aftellen naar de heropening van Koh Samui is ook begonnen

~WIE VREEMD GAAT, KAN VREEMD VERTELLEN~
(Wie reist, ziet veel dat thuis verteld kan worden)

KOH SAMUI:- Op het paradijselijk gelegen eiland Koh Samui in de zuidelijke Golf van Thailand in de provincie Surat Thani bereiden alle relevante autoriteiten zich voor op de start van het zogenaamde “Samui+”-model op 15 juli.

Op basis van het “Phuket Sandbox”-model dat afgelopen donderdag werd gelanceerd, wil Koh Samui zich nu ook weer openstellen voor internationale toeristen, maar ook hier voor de toeristen die volledig tegen Covid19 zijn ingeënt.

Het “Samui +”-model is vergelijkbaar met het “Phuket Sandbox”-model, maar vertoont wel enkele verschillen.  

Zo moeten de internationale bezoekers op de eiland de eerste zeven nachten doorbrengen in een ALQ (“Alternative Local State Quarantine”) hotel. Terwijl ze van de vierde tot de zevende dag naar het strand en excursies op vaste routes of zogenaamde “verzegelde routes” mogen gaan, kunnen ze op de zevende dag uitchecken bij de ALQ-accommodatie en een hotel naar keuze betrekken , die wordt verstrekt door de Amazing Thailand Safety & Health Administration (SHA), werd bekroond met het “SHA +” -zegel.  

‘Pas daarna kunnen zij zich vrij over het eiland bewegen,

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron:  Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!