Het aantal internationale vluchten naar Thailand sinds november met 10 procent gestegen

BANGKOK:- Airports of Thailand Plc, afgekort het AOT maakte gisteren bekend dat het reserveren van slots van internationale vluchten met 10 procent is toegenomen sinds Thailand het land op 1 november heropende voor gevaccineerde bezoekers.

Volgens het rapport van AOT is de reservering van internationale vluchtslots van 1 november tot 31 december met 1.518 vluchten gestegen, van 15.614 vluchten die vóór 1 november waren gereserveerd, waardoor het totaal aantal bevestigde internationale vluchten gedurende het hele jaar op 17.132 komt.

Hey AOT meldde ook dat het reserveren van vluchtslots in december is gestegen van 7.649 naar 9.483 vluchten, of een sprong van 24 procent ten opzichte van de voorgaande maand.

Foto: Somchai Poomlard

Voort schreef de AOT de toename van internationale vluchten toe aan de stijgende vraag naar reizen tijdens het hoogseizoen rond het einde van het jaar.

In de eerste week van deze maand (1-8 december) heeft AOT in totaal 2.159 vluchten geregistreerd, ofwel gemiddeld 270 vluchten per dag.  Dit aantal is 7,6 procent hoger dan de gemiddelde vlucht in november met 251 vluchten per dag.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: via theinspiration
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!