De CAAT laat géén reizigers met mondkapjes voorzien van een uitadem-ventiel op de binnenlandse vluchten toe

BANGKOK:- Piloten, bemanningsleden en passagiers op binnenlandse vluchten mogen geen gezichtsmondkapjes met een uitademventiel dragen, zo maakte de directeur-generaal Suttipong Kongpool van de Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) bekend.

Hij zei dat het verbod erop gericht is de verspreiding van Covid-19 in te dammen en onmiddellijk is ingegaan.

“Het doel is om de veiligheid in het vliegverkeer te verbeteren in overeenstemming met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie”, zo voegde hij eraan toe.

Vliegtuigpersoneel en passagiers zijn verplicht om tijdens het vliegtuig te allen tijde alleen medische of stoffen mondkapjes te dragen.  Uitzonderingen kunnen worden gemaakt in een noodsituatie.

Het CAAT dringt er ook bij luchtvaartmaatschappijen op aan om passagiers aan te moedigen een extra doek of medisch masker mee te nemen voor het geval het masker dat ze dragen beschadigd of zoekgeraakt is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!