40-jarige man gearresteerd wegens aanranding van een 12-jarig meisje in de omgeving van Pattaya

PATTAYA:- Een 40-jarige man is gearresteerd nadat hij eerder deze week (8 december) een 12-jarig meisje in de wijkgemeente Nongprue  seksueel zou hebben lastiggevallen.

De politie van Nongprue werd op de hoogte gebracht van het incident in het subdistrict Pong.  Zij en “Snelle Jelle” onze razende reporter ter plaatse en troffen khun Kongdet Chakamthorn, 49, en zijn dochter, een 12-jarig meisje, aan.  (De naam van het meisje werd ingehouden omdat ze minderjarig was).

Khun Kongdet had de verdachte, die in de pers werd genoemd als een khun Fai, 40, al persoonlijk aangehouden en een “burgerarrestatie” uitgevoerd voordat de politie van Nongprue arriveerde.  Khun Fai gebruikte naar verluidt ook een mes om de politie tijdens zijn arrestatie te bedreigen.

Fai werd uiteindelijk echter ontwapend en naar een plaatselijk politiebureau gebracht.  Bij de arrestatie raakte niemand gewond.

Khun Kongdet vertelde de politie van Nongprue: “Fai brak mijn huis binnen, ging de kamer van mijn dochter binnen en begon mijn dochter te omhelzen.  Ze schreeuwde en trok mijn aandacht voordat ik  Fai op heterdaad betrapte, hem aanhield en de politie belde.”

Khun Kongdet en buren in de buurt vertelden tegen Jelle dat khun Fai een probleem heeft met woedebeheersing en een extreem wispelturig humeur.  Kongdet en zijn buren verklaarden dat dit niet het eerste probleem met Fai was en dat ze hem permanent uit het dorp verbannen wilden hebben.

Bij het ter perse gaan, bleef Fai in hechtenis en werd hij geconfronteerd met meerdere aanklachten, waaronder seksuele intimidatie van een minderjarige, huisvredebreuk en mishandeling van een wetshandhaver.  Kongdet bedankte de politie voor hun reactie op het incident, waarbij de politie ook erkenning gaf aan Kongdet voor het succesvol vasthouden van de verdachte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!