VIDEOCLIP | Emotionele eigenaresse van 15 jaar oude in Pattaya gestolen motor vraagt de dieven vriendelijke deze terug te brengen 

~OPSPORING VERZOCHT~

PATTAYA:- Een eigenaresse van een motor in Pattaya heeft dieven gevraagd om haar 15 jaar oude motor terug te brengen omdat ze deze motor van haar overleden vader had gekregen en voor haar grote emotionele waarde heeft.

Dit is het derde incident al in deze week met betrekking tot dieven of inbraak in de omgeving van Pattaya, aangezien de bezorgdheid toeneemt onder sommige lokale bewoners van gewetenloze individuen die hun toevlucht nemen tot misdaad vanwege maatregelen van Covid-19 die het gebied vrijwel tot stilstand hebben gebracht.

De politie van de wijkgemeente Nongprue ontving van de 43-jarige Khun Manastanok Wongsuwan, de melding dat twee dieven haar motor hadden gestolen die eerder deze week bij het bedrijf ‘PRO VISA’ in Soi Khao Noi geparkeerd stond.

CCTV beelden toonden aan dat  twee mannelijke verdachten van ongeveer 25 jaar oud die erin haar motor te ontgrendelen en binnen luttele minuten ermee vandoor gingen.

Khun Manastanok vertelde  tegen de politie van Nongprue: “De motor is erg oud en niet veel geld waard, maar mijn vader had hem 15 jaar geleden aan mij gegeven en heeft een extreme sentimentele waarde voor mij.  De motor betekent veel voor me en draagt ​​veel herinneringen met zich mee en ik wil hem terug.  Ik vraag de heren die hem hebben gejat om mijn eigendom terug te geven. “

De politie van Nongprue onderzoekt het incident en vraagt ​​om hulp bij het identificeren van de mannen die te zien zijn op de beelden die de motor stelen.  Personen met enige informatie kunnen contact opnemen met Pattaya City of het politiebureau van Nongprue.  

Dit is, zo merkt Olleke Bolleke in Oost Thailand op, het derde incident met diefstal of inbraak tot dusver deze week alleen al in de omgeving.  

U kunt de beelden hieronder bekijken, misschien dat u deze onverlaten herkent:

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!