Halfnaakte joggers van middelbare leeftijd in Pattaya wekken verontwaardiging op sociale media op

PATTAYA / JOMTIEN:- Op social media verscheen er een reeks foto’s van twee middelbare buitenlanders die over beach road van Jomtien renden met niets meer aan dan strakke speedo’s, de foto’s veroorzaakte veel ophef in de Thaise gemeenschap, waarbij velen zich afvroegen of dit zomaar mag. 

De foto’s die sinds zondag over Thaise internet zwerven, tonen twee blanke mannen tussen de 50 en 60 jaar die op klaarlichte dag over Pattaya’s Jomtien Beach Road joggen in alleen blauwe speedo’s en sportschoenen.

Een internetgebruiker wees erop dat als het om een Thais persoon zou gaan, hij zou onmiddellijk zou worden aangeklaagd wegens openbare onfatsoenlijkheid.  Vele anderen bekritiseerden de lokale functionarissen ook omdat ze te mild waren voor buitenlanders en hen de wetten lieten overtreden.

 Artikel 388 van het Wetboek van Strafrecht zegt dat iedereen die een schandelijke daad in het openbaar begaat door zich onfatsoenlijk bloot te geven of een andere daad van obsceniteit begaat, een boete van maximaal 5.000 baht kan krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Div. media

5 gedachten aan “Halfnaakte joggers van middelbare leeftijd in Pattaya wekken verontwaardiging op sociale media op”

  1. De boxershort is vreselijk uit de tijd, maar de speedo is terug van weg geweest en de badmode voor de komende jaren. Deze mannen zijn in ieder geval mode bewust.

  2. Gekken heb je overal . Mijn oordeel : 50000 Baht boete of 1 week brommen. Zal vlug gedaan zijn met dat soort dat denkt dat ze in een ander land altijd meer mogen doen dan in hun eigen land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!