Half miljoen baht aan seksspeeltjes en producten bij reeks invallen in Thailand in beslag genomen

BANGKOK:- De Thaise politie heeft laten weten dat ze bij een reeks invallen in Bangkok en de naburige provincie Samut Prakan ruim een miljoen baht aan seksspeeltjes en seksuele verbeteringsmiddelen in beslag hebben genomen. De Thaise media wist te melden dat een Thaise man en Vietnamese vrouw zouden zijn gearresteerd wegens vermeende illegale invoer van de producten.

De politie van Bangkok hield een standaard persconferentie en toonden de in beslag genomen voorwerpen, waaronder dozen met dildo’s, verpakkingen met synthetische vagina’s, X-Marvel Max-medicijnen voor seksuele verbetering voor mannen en Titan Gel, dat speciaal voor mannen is gemaakt om een stijf lid te behouden.

Volgens rapporten hebben de producten een waarde van in totaal een half miljoen baht.

Terwijl seksspeeltjes in Thailand openlijk op straat worden verkocht in populaire rosse buurten, zoals het Nana-gebied, zijn dergelijke producten niet door de Thai Food and Drug Administration gereguleerd en dus illegaal.  

Aangezien er geen consumentenbescherming is, wordt de verkoop van niet-gereguleerde vibrators en smeermiddelen beschouwd als een risico dat iemand die de producten gebruikt mogelijk schade berokkent.

Volgens berichten zou het Thais-Vietnamese echtpaar de seksverbeterende producten vanuit de noordoostelijke regio van Thailand hebben geïmporteerd en de afgelopen twee jaar online hebben verkocht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod.com
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: khaosod.com

Eén gedachte over “Half miljoen baht aan seksspeeltjes en producten bij reeks invallen in Thailand in beslag genomen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!