Ook Udon Thani dringt aan op heropening onder ‘sandbox model’ per 1 november

THAILAND:- De provincie Udon Thani dringt erop aan om vanaf 1 november de provinciale grenzen te open, weliswaar onder het ‘sandbox model’, maanden voor het voor het oorspronkelijke heropeningsschema op nieuwjaarsdag.

De provinciale autoriteiten zeggen dat de sandbox-model een standaardprocedure is geworden en dat Udon Thani zes districten zou moeten kunnen openen voor toeristen met een volledige vaccinatie of voor mensen met negatieve testresultaten zonder dat ze 14 dagen in quarantaine moeten.  De zes beschouwde districten zijn Muang, Kumphawapi, Prachaksinlapakhom, Nong Han, Nam Som en Na Yoong.

De belangrijkste doelwitten zijn volgens het provinciaal bestuur,  investeerders, reguliere toeristen en medische toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!