Grote brand op een vuilnisbelt in het tambon Huay Yai, ten zuiden van Pattaya

PATTAYA:- In het Tambon Huay Yai is afgelopen nacht een grote brand op de vuilnisbelt ontstaan. De plaatselijke brandweer had onmiddellijk contact gezocht met de wijkgemeente Nongprue om hulp te bieden.

Na het ontvangen van de melding haastten brandweer van Nongprue en het tambon Pong met vier brandweerwagen naar Huay Yai.

De plaats van het incident is een grote vuilnisbelt van de wijkgemeente Nongprue. De belt werd zwaar brandend aangetroffen, een zwarte rookpluim steeg de lucht in, terwijl zich in het gebied een dringende geur verspreidde.

De brandweermannen gebruikte speciaal geleid bestrijding’s materiaal om het gebied nat te sproeien om verdere verspreiding van het vuur te  voorkomen, een bulldozer moest het afval uitgraven om het smeulende vuur te bestrijden. 

Na twee uur kon het sein brandmeester gegeven worden, inmiddels is er een onderzoek gestart, voorlopig gaan de autoriteiten ervan uit dat de brand veroorzaakt zou kunnen zijn door een batterij-explosie, of dat de powerbank de brand veroorzaakt heeft.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!