Chinese man die met zijn familie het Chinese Nieuwjaarsfestival in Pattaya vierde, springt vanaf de 18e verdieping zijn dood tegemoet

PATTAYA:- Wat een feestelijk begin van “het jaar van de draak” voor een familie uit China had moeten worden, liep uit op disaster die zijn weerga niet kent.

De hulpdienst van Sawang Booriboon werd vanmorgen ogen geïnformeerd dat er een buitenlander uit het 31 verdiepingen tellende Base Condominium in de wijkgemeente Nongprue was gesprongen.

Ter plaatse aangekomen vond de hulpdienst het dode lichaam van een 35-jarige buitenlandse Chinese toerist, Mr.  Yuan Hui Lai. Volgens de ambulancebroeders waren de wonden van meneer Lai zodanig dat de man op slag dit aardse leven verlaten had.

Volgens het onderzoek waren er aanvankelijk geen getuigen die het incident gezien hebben, maar uit de ondervraging met familieleden van de overledene werd bekend dat de overledene en zijn familie tijdens het Chinese Nieuwjaarsfestival in Pattaya, met een verblijf op 18e verdieping verbleven.

Voor het incident had de overledene met zijn vrouw een heftig gesprek, waarna de man subiet door het raam klom en zijn dood tegemoet sprong. 

De politie heeft het stoffelijk overschot voor post-mortem onderzoekbij het Nitivetswi-instituut bij het Thaya Politieziekenhuis gestuurd en de Chinese Ambassade gecontracteerd om het dode lichaam naar China terug te sturen om het traditionele Chinese ceremoniën te laten ondergaan.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!