De restaurants op vliegveld Suvarnabhumi Airport gecontroleerd op hygiëne

SAMUT PRAKAN:- Alle restaurants op Suvarnabhumi Airport in Samut Prakan zijn gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de maatregelen om de verspreiding van Covid19 te voorkomen.

Dr. Attapol Kaewsamrit, directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, zei dat de controles gericht waren op drie aspecten:

 Omgeving:
Ervoor zorgen dat het restaurantgebouw regelmatig grondig wordt schoongemaakt, dat handdesinfecterend middel of zeep direct beschikbaar is, dat er voor elke klant apart keukengerei wordt klaargemaakt, dat er geen opstoppingen zijn in het restaurant en dat er geen zelfbedieningsoptie beschikbaar is.

Medewerkers:
Ervoor zorgen dat al het restaurantpersoneel is ingeënt en dat hun gezondheid regelmatig wordt gecontroleerd, vooral als medewerkers een risico lopen op infectie.  Medewerkers dienen zich strikt aan preventiemaatregelen te houden en drukte bij het werken of het nemen van een lunchpauze te vermijden.

Klanten:
Ervoor zorgen dat elke klant wordt gescreend en zich aan de veiligheidsmaatregelen houdt.  Diners mogen maximaal twee uur in een restaurant verblijven en moeten 1 tot 2 meter afstand van elkaar houden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!