Grote brand bij een motoroliemagazijn in Nakhon Pathom veroorzaakt een schade van 30 miljoen baht

NAKHON PATHOM:- Gisteren stond een motoroliemagazijn in het Samphran-district in brand. De brandweer probeerde de brand onder controle te krijgen in afwachting van de blusmiddelen.  De schade werd aanvankelijk geschat op 30 miljoen baht.

De brand begon vanaf 12.00 uur in het magazijn van Prapakorn Oil Co en was in de eerste uren niet onder controle te krijgen. Om het vuur te bedwingen werden ongeveer 200 brandweerlieden en 50 brandweerwagens uit Bangkok en Nakhon Pathom ingezet.

Het magazijn was gevuld met meer dan 600.000 liter smeermiddel in verschillende formaten containers.  De brandweer kon geen water gebruiken om de vlammen onder controle te krijgen.  Ze zochten chemische middelen bij de PTT en het Department of Disaster Prevention and Mitigation.  Door harde wind bleef het vuur onbeheersbaar.

De gouverneur van Nakhon Pathom, khu. Surasak Charoensirichote vertelde ter plaatse dat er arbeiders in het magazijn waren en dat het brandende smeermiddel de rest was van een eerdere brand in april.

De brandweercommandant kon ver in de namiddag het sein “Brandmeester” uitroepen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!